.
Minister for Employment Ane Halsboe-Jørgensen visits Foulum. Photo: Lars Kruse
All media inquiries about interviews, research, projects, and discoveries in the circular bioeconomy should be directed to Stine Rasmussen, Head of Communications. We are happy to help.
How can businesses and agriculture contribute to a circular bioeconomy, and in what direction should
the circular bioeconomy develop to create value for both the industry and society? You can find answers
to these questions in the videos and podcasts below.
Lyt med til et nyt podcastafsnit om grøn Bioraffinering i Danmark her.
Det er en brydningstid i dansk landbrug. I en tid præget af omstilling og innovation, opstår nye muligheder for at sikre fremtidens bæredygtige forretninger. Græs, også kaldet "det grønne guld", har potentialet til at skabe nye værdier inden for landbrugssektoren. Lyt med og bliv klogere på grøn bioraffinering, der er udsprunget fra dansk forskning på Center for Cirkulær Bioøkonomi på Aarhus Universitet, hvor forskere i samarbejde med erhverv og sektor har skabt teknologi og metoder, der i dag kan producere brugbart protein til dyrefoder fra græs, kløver og lucerne – men vi er kun lige begyndt.
Green Valleys 2.0 er et treårigt EU-projekt, der fokuserer på grøn protein produceret ved bioraffinering, hvor man understøtter landbruget gennem rådgivning og sparring på basis af nyeste viden og erfaringer herhjemme og internationalt.
Podcasten er produceret af journalist Rasmus Rørbæk for Energibyen Skive, CBIO og Green Valleys 2 og er finansieret af Interreg ØKS.