Foto: Miljø- og Fødevareministeriet

05.10.2020 | Forskning

Handlingsplan for nye bæredygtige byggeklodser

Som svar på anbefalingerne fra Det Nationale Bioøkonomipanel har Miljø- og Fødevareministeriet på vegne af regeringen udarbejdet Handlingsplan om nye bæredygtige byggeklodser. Handlingsplanen, der ser på tværs af sektorer og oplyser danskerne om, hvad der er de bæredygtige løsninger, når det kommer til emballage, tekstil og produkter med lang…

29.09.2020 | CBIO

Seminar om bioøkonomi foregår online og deltagelse er gratis

Præsentation af resultater og erfaringer fra 11 pionerprojekter under Region Midtjyllands Udviklingsprogram for Bioøkonomi. Seminaret er omlagt til et online arrangement, og deltagelse er nu gratis. Læs hele programmet her.

Foto: Colourbox

01.09.2020 | Forskning

Recirkulering åbner for nye muligheder.

I en ny artikel skriver Økologisk om, hvorlede fremtidens landbrug kan komme til at producere meget mere end fødevarer.

Kommende arrangementer

man 26 okt
10:00-16:00 | Aarhus Universitet, 8830 Tjele
Seminar: Bioøkonomiske muligheder i græsprotein, biogas og biomasser
Præsentation af resultater og erfaringer fra 11 pionerprojekter under Region Midtjyllands Udviklingsprogram for Bioøkonomi. Seminaret foregår online.
tir 17 nov
15:00-16:30 | Online
Online seminar: Green biorefinery – a Green Deal for agriculture – producing sustainable soy protein alternatives and biobased products
This seminar will describe the disruptive potentials of new local biorefineries to contribute to EU self-sufficiency with plant protein and new biobased products while supporting EU policies on environment and climate.
tor 03 dec
13:00-15:30 | Online
Online seminar: Green biorefinery - technologies for producing protein from green biomasses
An insight in technologies enabling extraction and use of protein from green leaves from grasses, legumes, beetroots etc.

Viser resultater 1 til 3 ud af 4

1 2 Næste