20.07.2021 | Presseklip

CBIO i P1 Orientering: Græsdyrkning kan løse en stor del af landbrugets klimaproblemer

I P1 Orientering fortæller Uffe Jørgensen, leder af CBIO, hvordan græsdyrkning kan løse en stor del af landbrugets klimaproblemer. Lyt med i udsendelsen fra 19. juli fra ca. 42:40.

14.07.2021 | Forskning

Fire ledige post.doc-stillinger i cirkulær bioøkonomi

Der er nu fire ledige post.doc-stillinger med tilknytning til Aarhus Universitets Center for Cirkulær Bioøkonomi. Tre af stillingerne ligger inden for industriel økologi, mens den fjerde stilling omhandler bæredygtighedsvurdering af skovafledte træbioøkonomiske værdikæder.

14.07.2021 | Forskning

Ansøg om en PhD i cirkulær bioøkonomi

Kunne du tænke dig at forske i cirkulær bioøkonomi og bidrage til den grønne omstilling? Der er nu tre tilgængelige ph.d.-stillinger med tilknytning til Aarhus Universitets Center for Cirkulær Bioøkonomi.

Kommende arrangementer

man 04 okt
14:00-15:00 |
How can we disrupt current primary agriculture into a more productive and less polluting system?
Want to know more about the potential role of biorefineries in utilising more resource efficient crops for new Food, Feed, Fibre and Fuel products? Join CiFOOD Free Wednesday Webinar. Speaker: Uffe Jørgensen, Head of CBIO