Nyheder

Halm rummer et stort uudnyttet potentiale som råstof. Hør mere om fremtidsperspektiverne for bæredygtig produktion af og med danske biologiske råvarer på Dansk Bioøkonomi Konference d. 25. september 2019. Foto: Lise Balsby - AU Kommunikation

12.09.2019 | Arrangement

Konference i Sakskøbing om udviklingstendenser i den danske bioøkonomi

Vær med når Dansk Bioøkonomi Konference sætter fokus på fremtidens bioøkonomiske forretningsmuligheder.

02.07.2019 | Ceremoni / åbning

Nyt AU-anlæg er vigtigt led i omstillingen til mere miljø- og klimavenligt landbrug

Et nyt bioraffineringsanlæg til 15 mio. kr. skal gøre landbruget grønnere ved at dyrke græs i stedet for korn. Der er nemlig mange fordele ved græs, som både betyder mindre tab af klimagasser til atmosfæren og mindre udvaskning af kvælstof til vandmiljøet, men også bl.a. en helt ny form for protein.

29.05.2019 | Forskning

Arealer til græsproduktion skal vælges rigtigt

Ved omlægning af landbrugsarealer fra korn til græs opnår man mest miljøgevinst ved at vælge områder, der er i nærheden af eksisterende natur eller følsomme vandmiljøer, indikerer et nyt studie.

Kommende arrangementer

man 02 sep
10:00-10:00 |
Den Cirkulære Tekstil Challenge
Kan din forretningsidé redde over 750 tons tekstiler fra forbrænding? Eller har du en idé til hvordan vi forlænger livet af 1 tons hagesmække? Så kan vores tekstiler måske blive din cirkulære forretning!
ons 25 sep
08:30-16:30 | Sakskøbing Sukkerfabrik, Nykøbingvej 76D, 4990 Sakskøbing
Dansk Bioøkonomi Konference
Grønne løsninger står i kø: Kan og vil vi lave biopolymerer af sukkerroer? Hvad kan man dyrke under solceller? Nye muligheder i stalden – insektlarver eller fisk? Skal traktoren køre på ammoniak lavet af grøn el? … og meget mere
ons 25 sep
08:30-16:30 | Sakskøbing Sukkerfabrik Nykøbingvej 76 D 4990 Sakskøbing
Dansk Bioøkonomi Konference 2019
Mød virksomheder, der har gjort bioøkonomi til forretning. Mød forskere og bliv opdateret på den nyeste viden. Få nye input til din idé og mød relevante samarbejdspartnere.

Viser resultater 1 til 3 ud af 5

1 2 Næste