14.08.2018 | Forskning

Slut med at jokke i søsalaten

Algearten ’søsalat’ har i mange år skabt lugtgener for beboerne omkring den indre del af Skive Fjord. Her er fjorden særdeles produktiv og mængderne af søsalat kan under gunstige omstændigheder fordobles på få dage. Nu skal forsøg i Skive Fjord vise, om den problematiske søsalat kan bruges til noget fornuftigt.

10.08.2018 | CBIO

Dansk Bioøkonomi Konference

Mød virksomheder, der har gjort bioøkonomi til forretning. Mød forskere og bliv opdateret på den nyeste viden. Få nye input til din idé og mød relevante samarbejdspartnere

18.07.2018 | CBIO

Præsentation af de deltagende hold ved BISC-E finalen 2018

Skab en mere bæredygtig verden ved udvikling af biobaserede produkter eller processer:

Kommende arrangementer

tor 23 aug
12:00-16:15 | Roskilde Universitet, Trekroner Forskerpark, bygn. 27 - lokale 27.1-189
Temadag om mikroplast og fosfor
Brancheforeningen 'Genanvend Biomasse' inviterer til temadage med faglige oplæg og netværk. Deltagelse er gratis, men kræver tilmelding af hensyn til forplejning.
man 10 sep
09:00-17:30 | Musikkens Hus, Aalborg
Reaching the SDGs Grand Challenges | Big Business by 2050. People Profit Planet conference
We are facing unprecedented global challenges. The staggering figures call for action and present opportunities for driving a new era of sustainable business. PARTNERSHIP DRIVEN INNOVATION between civil society organisations, private sector, academia and government institutions, is the key to meeting the challenges and opportunities ahead. Join the conference and get hands-on insight, network and access to expert knowledge on how to do SUSTAINABLE BUSINESS.
tir 11 sep
00:00-00:00 | Copenhagen
SPPS PhD Student Conference - Plant in a changing world
The 10th Scandinavian Plant Physiology Society PhD Student Conference will be coming soon! The SPPS PhD Student Conference is a biannual conference organized by and for PhD students.

Viser resultater 1 til 3 ud af 6

1 2 Næste