Aarhus Universitets segl

EIT Food Innovator Fellowship - Innovator Fellowship Programme 2020 - From Lab ideas to Business ideas

Er du postdoc eller ung forsker, så er EIT Food Innovator Fellowship måske lige noget for dig. Læs mere om programmet og informationswebinaret d. 6. maj 2020 her.

Foto: EIT Food Innovator Fellowship

Formålet med EIT Food Innovator Fellowship er at styrke talentfulde postdocs og unge forskere til at skabe fremragende ideer, som kan bringe deres karriere et skridt videre samt skabe muligheder for at finde løsninger på de madudfordringer verdenen står overfor.

Globale udfordringer i fødevaresystemerne kræver nytænkning og ændringer i de unge talenters færdigheder og kompetencer: den nye generation af forskerentreprenører bliver bedt om at spille en afgørende rolle i løsningen af planetens madrelaterede problemer. Det vil sige, at der kræves færdigheder i at foreslå, styre, implementere og lede tværfaglige og multidisciplinære forsknings- og innovationsprojekter. Det kræves, at man er i stand til at omdanne lab-ideer til forretningsidéer.

Er du postdoc eller ung forsker, så kan du nu booste din karrierevej, løse globale udfordringer og forbedre dine fremtidsudsigter!

Deltag i vores webinar d. 6. maj for at lære alt, hvad EIT Food Innovator Fellowship har at tilbyde.

Du kan også læge mere om selve programmet her.