Aarhus Universitets segl

Bioeconomy and its trade-offs towards meeting the SDGs and the Paris Agreement

Mød nogle af verdens førende forskere og interessenter indenfor bioøkonomi, når et-dags mødet i Toulouse byder velkommen til bredt felt af eksperter i bæredygtigt landbrug, bioøkonomi, livscyklusvurderinger og meget mere.

Oplysninger om arrangementet

Tidspunkt

Tirsdag 19. november 2019,  kl. 08:30 - 18:30

Sted

INSA Toulouse, Building 20, Amphitheatre Joseph FOURIER, 135 Avenue de Rangueil, 31077 Toulouse Cedex 4

Det sigter mod at samle studerende, forskere, politikere såvel som interessenter i bioøkonomi. Målet er at have en kollektiv diskussion om de forskellige samfundsspørgsmål, der står på spil i en fremtid, hvor alle kulstofbehov leveres uden fossile ressourcer, så vi kan opnå kulstof- (og drivhusgas-) neutralitet.

Dagen vil blandt andet fokusere på bioøkonomi, og den vil samle verdenseksperter indenfor blandt andet bæredygtig landbrugsintensivering, ændringer i jordbrug, biobaserede materialer, livscyklusvurdering, bioenergi og biobrændstoffer, decarboniserede energisystemer, lagring af jordkulstof og klimavidenskab.

Målet er at fremme vores forståelse af de vigtigste kriterier, der burde være vejledende for udviklingen af bioøkonomi (i Frankrig og andre steder) i fremtiden.

Læs meget mere her.